Service & garantie

Geniet met een gerust hart van jouw aankoop

Het is van groot belang om regelmatig uw gehoor te laten controleren en uw hoortoestel te laten onderhouden. Daarom nodigen wij u elk jaar uit voor een controle van uw hoortoestel. Tijdens deze jaarlijkse controle zorgen wij ervoor dat uw hoortoestel optimaal blijft werken en dat eventuele problemen worden opgelost. Daarnaast nemen wij de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over eventuele verbeteringen in uw gehoorzorg.

Controle

De jaarlijkse controle omvat verschillende werkzaamheden, waaronder het reinigen en desinfecteren van uw hoortoestel, het controleren van de geluidsweergave en het vervangen van batterijen en slangetjes indien nodig. Ook zullen wij uw gehoor opnieuw meten om ervoor te zorgen dat uw hoortoestel optimaal is afgesteld op uw gehoorverlies.

Het is belangrijk om te weten dat u niet alleen voor de jaarlijkse controle bij ons terecht kunt. Indien u tussentijds vragen heeft of problemen ervaart met uw hoortoestel, staan wij altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u altijd de beste hooroplossing heeft, zodat u weer volop kunt genieten van de geluiden om u heen en actief kunt blijven deelnemen aan het leven.

Dus, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of kom langs voor een vrijblijvend gesprek over uw gehoorzorg. Wij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar.