Overige brillen

Voor de oplossing die bij u past

Speciale activiteiten vragen vaak om een speciale bril op sterkte. Engelsman Optiek & Auditiek kan deze ook leveren, zodat u de bril krijgt die bij uw leven past.

Sportbrillen

Een bril van onbreekbaar, flexibel kunststof of van stevig metaal met krulveren. Speciaal voor de wielrenners en schaatsers hebben wij een uitgebreide collectie van Rudy Project in huis. Rudy ProjectUiteraard kunnen andere sporters ook veel plezier beleven aan deze brillen.

Duikbrillen

Glazen op sterkte worden verlijmd in een gewone duikbril. Uiteraard kunnen wij ook diverse soorten duikbrillen leveren.

Muziekbrillen

Leesglazen waarmee u bladmuziek scherp ziet op een vooraf bepaalde leesafstand. Als u voor een muziekbril langs komt, meet dan thuis zo precies mogelijk de afstand tot uw bladmuziek op. Bij de meting in de winkel laten wij u dan kijken op dezelfde afstand, zodat uw muziekbril exact afgestemd is op uw situatie.

Beeldschermbrillen

Speciaal getinte glazen, zodat beeldschermwerk minder vermoeiend is voor uw ogen en de kans op hoofdpijn afneemt (mogelijk vergoed door werkgever). Ook voor een beeldschermbril geldt dat de werkafstand zo precies mogelijk moet worden opgemeten.

Veiligheidsbrillen

Een stevige bril, vaak met kunststof of leren veiligheidskappen (mogelijk vergoed door werkgever). Wij zijn leverancier van Proteye, North Safety Products en Groeneveld veiligheidsbrillen.